Heeft u pijnklachten?
Bent u door  pijn niet meer in staat om aan uw fysieke belastbaarheid te werken, dan adviseren wij gebruik te maken van Andullatie therapie.

Andullatie therapie
Andullatie therapie helpt de pijn te verminderen door het revitaliseren van de cellen in uw lichaam. Andullatie therapie heeft drie effecten in het lichaam:
De doorbloeding wordt gestimuleerd tot op het niveau van het kleinste haarvaatje.
Het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage).
Iedere spiercel in het lichaam wordt individueel van hernieuwde energie voorzien.
Het directe gevolg van slechts 15 minuten Andullatie therapie is dat pijnklachten sterk verminderen tot verdwijnen.
Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn ten gevolge van fibromyalgie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler en beweeglijker.  Blijf niet langer lopen met pijnklachten en kom ervaren wat Andullatie therapie voor u kan betekenen.

De meerwaarde van Andullatie Therapie
Andullatie therapie heeft een meerwaarde voor patiënten van Andel Fysiotherapie. Het biedt kansen aan mensen die nu niet in staat zijn om aan hun fysieke belastbaarheid te werken omdat ze te veel pijn hebben of een gebrek aan energie. Tevens kan het gebruikt worden in een acute fase waar de pijn op de voorgrond treedt en de spierspanningen te groot zij om manuele therapie toe te passen.

Sneller herstellen
Ook na een intensieve fysieke training of na een stressvolle periode kan deze therapie bijdragen aan een optimaal herstel en revitalisering. Tenslotte zijn er natuurlijk ook de chronische pijn patiënten die nu hun levenskwaliteit handhaven door het gebruik van medicatie. Het is de uitdaging van Andel Fysiotherapie om voor deze patiënten de oplossing te vinden voor een pijnvrijer leven met minder medicatie. Andullatie kan daar aan bijdragen.

Levenskwaliteit vergroten
Zowel in preventieve als curatieve zin liggen er dus aanknopingspunten voor Andullatie therapie. Samen met de expertise van de fysiotherapeut, de specialist in beweging, kan dit de levenskwaliteit van heel wat mensen vergroten: leven is immers bewegen.”

Kosten
U kunt gebruik maken van deze therapie door middel van het kopen van een “strippenkaart”. U kunt hierdoor zelf uw pijnklachten onder controle houden, het powernap programma gebruiken na een stressvolle periode, of bijvoorbeeld het programma voor slaapstoornissen gebruiken.

Wij hebben twee verschillende strippenkaarten;
- € 25 voor 3 sessies*
- € 75 voor 10 sessies*

Ook kunt u gebruik maken van de Andullatie therapie voor € 10 per sessie. U hoeft dan geen strippenkaart aan te schaffen.
*Strippenkaart-kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

 andullatie-links