Schoonheidsspecialiste

Wij vinden persoonlijke aandacht, resultaatgerichte behandelingen in combinatie met een heerlijke beleving maar bovenal ontspanning onze prioriteit. Iedere behandeling in onze schoonheidssalon in Maurik bij onze schoonheidsspecialistes is volledig gericht op het behandelen van jouw individuele huidbehoeften. De schoonheidsspecialiste voedt en herstelt de huid en pakt eventuele probleemzones aan.

In onze schoonheidssalon gebruiken onze schoonheidsspecialisten voor haar gezichtsbehandelingen het merk Anesi, geschikt voor verschillende huidtypen en baanbrekend in innovatieve huidverbetering!

Beauty

Gezondheidscentrum Maurik

Tel. 0344 76 70 70

Of u stuurt een mail naar:  info@sportforall.nl

 

………………………………………………………………………………………………….

 

Treatments

 

Basic Beauty behandeling

Analyse van de huid, reiniging, peeling, verwijderen van oneffenheden, gezichtsmasker en een dagcrème. Totaal 25 minuten

Betuws de Luxe Beauty Behandeling

Bestaat uit een basic beauty behandeling met het epileren of harsen van de wenkbrauwen. Totaal 40 minuten.

Betuws de Luxe Summer Beauty Behandeling

Bestaat uit een basic beauty behandeling met het epileren of harsen van de wenkbrauwen en een heerlijke gezichtsmassage. Totaal 55 minuten.

Betuws de Luxe Beauty Winter Special

Bestaat uit een basic beauty behandeling met het epileren of harsen van de wenkbrauwen, een heerlijke gezichtsmassage met een handpakking. Totaal 70 minuten.

Kinder Beauty behandeling

De kinder beauty is speciaal gericht op de behandeling van huid en de verzorging, zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd tot 12 jaar.

Tiener Beauty behandeling

De tiener beauty is speciaal gericht op de behandeling van huid en de verzorging, zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd van 12 t/m 18 jaar.