Kinderfeestjes

Wat is er mooier dan met z’n allen twee uur lang te spelen in het water? Het bad is gereserveerd voor alleen jouw feestje en je kunt gebruik maken van allerlei speelattributen. Vanaf 14.30 uur is het dan zover! Jouw feestje gaat beginnen!

Ook mag je altijd zelf speelmateriaal mee nemen. Maar erg ligt genoeg speelmateriaal zoals matten, duikringen, ballen etc. voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes. Met tussendoor een traktatie en een glaasje fris en na afloop patat (met kroket of frikandel naar keuze).

Meer info?

De kinderfeestjes worden gegeven op iedere woensdag- en zaterdagmiddag.

Tijd: 14.30 - 17.00 uur.  (Bij continue rooster van school: in overleg: start om 15.00 uur mogelijk)

Gelieve een kinderfeestjes van tevoren te reserveren. T: 0344 - 691458

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Discofeestjes

Als een echte beroemdheid dansen en swingen in jouw eigen privé zwembad!  Samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes lekker zwemmen en swingen op de nieuwste hits.

Vanaf 19.00 uur is het dan zover! Jouw feestje gaat beginnen! De lichten gaan uit en de spots gaan aan! Muziek klinkt uit de speakers en jouw feestje is begonnen! Wat er dan natuurlijk niet kan ontbreken zijn cocktails met een lekker versnapering. Voor de ouders en-of verzorgers een kopje koffie of thee. Om 20.30 uur gaan we opruimen want dan is het feestje helaas alweer tot zijn einde. Na nog een leuke verrassing gaan jullie weer lekker naar huis.

Meer info?

De Discofeestjes vinden plaats op vrijdag avond van 19:00 tot 20:30 uur.

Wij reserveren vanaf oktober t/m maart enkel feestjes voor minimaal 8 kinderen.

Gelieve een discofeestje van tevoren te reserveren. T: 0344 - 691458

Een zwemdiploma is wel verplicht bij het discozwemmen.