Veel mensen kampen met lage rug- of nekklachten. Vaak wordt hiervoor hulp gezocht bij een arts of specialist. Toch keren de klachten vaak terug. Soms lijkt dan de enige optie: ermee leren leven.

Rug- en nekklachten kunnen voortkomen uit een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Krullaards Perfect Body Reset kan dan een oplossing bieden.

Krullaards Perfect Body Reset therapie (KPR) zet het bekken in een zeer korte tijd recht en normaliseert de wervelkolom. De behandeling is snel, comfortabel, zonder operatie of medicijnen. De oorspronkelijke pijnklachten zijn in veel gevallen na drie behandelingen in combinatie met het dragen van de KPR trainers (zooltjes) verdwenen. De KPR trainers zorgen dat u ook na de laatste behandeling de effecten van de Krullaards Perfect Reset behandeling behoudt. 

Om te bepalen of de KPR therapie geschikt is voor u, is het mogelijk om een basisfunctieonderzoek te laten verrichten bij onze praktijk. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor u kan zijn. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie is deze intake geheel kosteloos.

Tijdsduur van een behandeling:

De tijdsduur van een Krullaards behandeling is 60 minuten. 

Verhinderd?

Bij verhindering is het belangrijk om dit tijdig te melden!

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Als u te laat of niet afzegt krijgt u van ons een nota volgens het behandeltarief.

Krullaards Perfect Reset ® Therapiecentrum Maurik

Prinses Marijkelaan 15a
4021 EA Maurik
T: 0344 - 767070

Voor meer informatie; www.krullaardsperfectreset.com    

bekken_correctie_01 bekken_correctie_02 bekken_correctie_03

Screen Shot 2015-08-19 at 8.24.20 AM