Geeft u uw voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen uw voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

In de praktijk staat hygiëne, kwaliteit & professionaliteit voorop. De praktijk is goed bereikbaar, rolstoel toegankelijk en op de begane grond. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, u kunt kiezen voor een treatment, deelbehandeling, maar ook ter ontspanning geven wij u voeten aandacht. Een pedicure behandeling is voor zowel mannen als vrouwen.

Maak nu een afspraak want ook gezonde voeten verdienen regelmatig aandacht.

Pedicure

Gezondheidscentrum Maurik

Tel. 0344 76 70 70

Of u stuurt een mail naar:  info@sportforall.nl

 

 

………………………………………………………………………………………………….

 

Treatments

 

Basic Pedicure behandeling

Analyse van de voet, desinfecteren van voeten, knippen van de nagels, overtollig eelt verwijderen, verwijderen van eventuele likdoorns, ingroeiende of ingegroeide teennagels behandelen, nagelriemen verzorgen, frezen en polijsten van de nagels, eelt locaties polijsten, scrubben en in masseren met verzorgende voetcrème. Totaal 25 minuten

Betuws de Luxe Pedicure Behandeling

Bestaat uit een basic pedicure behandeling met een heerlijke voet- en onderbeenmassage van ongeveer 20 minuten. Totaal 45 minuten.

Betuws de Luxe Summer Pedicure Behandeling

Bestaat uit een basic behandeling pedicure met een heerlijke voet- en onderbeenmassage van ongeveer 20 minuten, teennagels lakken. Totaal 55 minuten.

Kinder Pedicure behandeling

De kinder pedicure is speciaal gericht op de behandeling van huid en nagelproblemen, zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd tot 12 jaar.

Tiener Beauty behandeling

De tiener pedicure is speciaal gericht op de behandeling van huid en nagelproblemen, zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd van 12 t/m 18 jaar.