Fysiotherapie is bedoeld voor klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen klachten aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Maar ook voor chronische aandoeningen en beweegprogramma's kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Het behandelprogramma van de fysiotherapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in
gezond bewegen en preventie van klachten.

Wel of geen verwijzing nodig? 

U kunt door een arts of specialist verwezen worden voor fysiotherapie maar u kunt ook zonder verwijzing bij de fysiotherapie terecht. In het eerste geval kan de arts u doorsturen naar de fysiotherapeut. In het geval van DTF (= Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) zal de desbetreffende therapeut eerst een screening uitvoeren om vast te stellen of u met de klachten wel aan het goede adres bent.

Vervolgens zal er een intake plaats vinden, om zo een volledig beeld van u klachten te krijgen. Daarna stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op en maken we bij onze behandelingen vaak gebruik van geavanceerde cardio apparatuur en we kunnen u veilig en verantwoord laten trainen in onze oefenruimte.

Tijdsduur van een behandeling:

De tijdsduur van een fysiotherapeutische zitting is 30 minuten.

Verhinderd?

Bij verhindering is het belangrijk om dit tijdig te melden!

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Als u te laat of niet afzegt krijgt u van ons een nota volgens het behandeltarief.


Een vriendelijk verzoek om bij uw eerste afspraak mee te nemen:

Legitimatiebewijs (uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)

Handdoek

Medicijnoverzicht


Behandellocaties Fysiotherapie:

Adam van Delenstraat 8                                                             Pr. Marijkelaan 15a

4024 JB Eck en Wiel                                                                     4021 EA Maurik

 

Meer info?

T: 0344-691458

E: info@sportforall.nl

fysio-rechts-2 fysio-rechts-1