Sport For All is het gezelligste zwem- en fitnesscentrum van Eck en Wiel en omgeving.

De gezonde en sportieve activiteiten, afwisselende groepslessen en intensieve begeleiding maken Sport For All gezellig, laagdrempelig en vooral persoonlijk. Het team van Sport For All heeft de passie om samen met U, efficiënt te werken naar een goede gezondheid, met een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijke en betrokken sfeer!

Gefocust op ieder individueel lichaam om deze zo goed mogelijk te ondersteunen en verzorgen. En er voor zorgen dat de drempel zo laag mogelijk wordt voor iedereen die verantwoord met zijn of haar lijf bezig wil zijn. Met deze multidisciplinaire aanpak is er goed contact tussen specialisten, fysiotherapeuten, diëtiste, pedicure en instructeurs. Door een divers aan beweeggroepen is er veel mogelijk voor uw welzijn.

Natuurlijk bent u van harte welkom om eens een keer te komen kijken bij deze activiteiten, of gewoon om eens heerlijk te ontspannen in ons zwembad, waar de constante aangename temperatuur van 30 graden Celsius ideaal is om uw spieren optimaal te laten ontspannen.

Kortom de ideale plek in Eck en Wiel voor fitness, zwemmen en groepslessen voor sporters van alle leeftijden en niveaus.

Sport vooral bij Sport For All

 

Locatie_eckenwiel