Wilt u een betere conditie, een sterker lichaam, afvallen of gewoon gezellig sporten dan is Sport For All de geschikte locatie voor u!

U vindt bij Sport For All zowel cardio- als krachtapparatuur. Op de cardio apparaten werkt u aan verbetering van uw conditie, terwijl u op de krachtapparatuur uw spier verstevigende oefeningen doet. U kunt vrij trainen of onder begeleiding, op bijna elk tijdstip van de dag.

Wij verzorgen sport- en lifestyleprogramma’s met advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Ons Sport For All team bestaat uit fitnessinstructeurs, fysiotherapeuten en een diëtiste.

Ú bewegen tot een optimale gezondheid en fitheid! Dat is het doel dat we samen met U willen bereiken en daar nemen we de tijd voor! Onze betrokkenheid maakt dat u zich snel thuis voelt in ons centrum.

 

Begeleid Trainen

Aan jouw specifieke doelen werken onder deskundige begeleiding. We helpen je graag om te zorgen dat je je doelen behaalt en lekker in je vel zit terwijl je dat doet. Maar welk doel wil jij bereiken? Uithoudingsvermogen vergroten, kracht verbeteren, afvallen, of actief bezig zijn onder deskundige begeleiding en coaching.

Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig, zo kun je lekker sporten op eigen niveau om gezond te blijven en in vorm te komen. Begeleid trainen is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op bepaalde tijden.

 

Maandag10.00 - 11.00 uur
Woensdag10.00 - 11.00 uur
Donderdag19.00 - 21.00 uur
Vrijdag10.00 - 11.00 uur

 

Klik hier voor de openingstijden Fitness

 

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

je kan je lidmaatschap opzeggen door ons een email te sturen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@sportforall.nl of een brief te sturen.

Vermeld hierbij je naam, adres, geboortedatum, email adres en reden van opzegging.

Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

fitness-rechts