Ieder kind is uniek!

Bij Sport For All staat zwemles dan ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling! Je hoeft niet lid te zijn om zwemles te volgen.

Nog niet klaar voor zwemles? Doe dan mee met baby, peuter zwemmen. Goed voor de band, contact met andere kindjes en meteen een goede voorbereiding op de zwemles!

………………………..……………………..……………………………………………..
Zwemles bij Sport For All

In ons zwembad krijgen kinderen les met de Easy Swim-methode. Dat betekent dat zij direct het diepe ingaan met het speciale zwemvest. Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en zich veilig voelen, zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Met onze enthousiaste begeleiders leren zij zwemmen aan de hand van negen praktijksituaties. Zo oefenen zij zich te redden na een val uit een boot of wanneer ze in een wak terecht komen.

Uniek aan de Easy Swim-methode is dat ze één zwemdiploma halen, zo weten we zeker dat alle kinderen zich uitstekend kunnen redden in het water.

 

Leren met het grootste plezier

Jonge kinderen willen het allerliefste zoveel mogelijk spelen. Dit is voor hen dan ook dé manier om te leren. Daarom leert jouw kind bij Sport For All spelenderwijs zwemmen. We zorgen voor leuke, uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen. Daarnaast zijn jonge kinderen van nature leergierig en veel bezig. Dat komt goed uit, want wij houden niet van rijtjes op de kant. Jouw kind is daarom zoveel mogelijk bezig in het water. Want met veel doen, kun je veel leren.

Elke les is een feestje en dat vieren we samen. Het leren gaat bijna als vanzelf!

 

ZwemPlezier

Kinderen willen zich gezien, gehoord en veilig voelen. Daarom leert jouw kind in een klein groepje zwemmen, met de lesgever dicht in de buurt (in het water) én krijgt ieder kind de aandacht die hij/zij nodig heeft! Ook werken we tijdens onze lessen vaak in kleinere sub-groepjes, zodat we kinderen nóg beter kunnen helpen en zij zelf meer zelfstandig kunnen ontdekken en herhalen.

Natuurlijk leert jouw kind alle benodigde vaardigheden en zwemslagen om veilig urenlang plezier te kunnen maken in het water. We laten de oefenstof aansluiten bij allerlei thema’s die kinderen (her)kennen. Ook met het Easy Swim Diploma zorgen we voor die herkenbaarheid. Jouw kind gaat alle geleerde vaardigheden en zwemslagen toepassen in praktijksituaties, zoals Schatzoeker, Kopje onder en Heldendaad.

Van het diplomazwemmen maken we feestelijke afsluiting. Zonder kans op falen, want jouw kind heeft daarvoor al laten zien zwemveilig te zijn. Stralen zonder falen, noemen we dat.

………………………..……………………..……………………………………………..

 

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen op zwemles?

Easy Swim zwemles:  vanaf 4.5 jaar

En hoe lang duurt een les?

Easy Swim zwemles: 45 minuten, 1 keer per week

Hoe groot zijn de groepen? 

Easy Swim zwemles:  Maximaal 6 kinderen

Ik heb een bevestiging van de inschrijving gehad, maar nog geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

De startperiode die wordt weergegeven bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode. Hierbij hanteren we een uitloop van maximaal 2 maanden. Zodra de planning rond is, ontvang je van ons een uitnodiging voor de zwemles. Dit is ongeveer 2-3 weken voor aanvang van de eerste les. 

Easy Swim Diploma zorgt voor veilig plezier
Bij Sport For All behalen de kinderen het Easy Swim Diploma. Dit diploma sluit perfect aan bij onze lesmethode en combineert een hoge zwemveiligheid met volop zwemplezier.

Het Easy Swim Diploma in het kort:

1 Superleuk en uitdagend diploma
9 Herkenbare praktijksituaties
Meer bewustwording bij kinderen
Hoogste veiligheid
Meer zwemplezier
Diplomafeest zonder kans op falen

Beelden zeggen meer dan woorden!
Bekijk hieronder daarom gerust eens de video’s van alle praktijksituaties. (video volgt)

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen